Lad dig fejre kærligheden på Valentine’s Day, fredag d. 14. februar, med en romantisk 3-retters menu hos os på Restaurant Couloir 🍷💫
Menu
Forret:
Hummerbisque med dampet torsk, sprøde chips, ørredrogn og dildolie – Hertil brød og smør
Hovedret:
Boeuf onglet serveret med glaserede rodfrugter, pommes rissoles og gulerodspuré. Hertil bearnaise og rødvinssauce
Dessert:
Chokoladefondant med nougat, tonkabønne is, hindbærcoulis og pistacheknas
Pris:
385 kr. pr. person – inkl. velkomstdrink
Vinmenu:
Vi tilbyder også en fantastisk vinmenu, som du kan nyde for 195 kr. til maden 🍷
(Se flyer for vinmenu nederst)
Gå ikke glip af denne særlige lejlighed til at nyde en romantisk tid med nogen, du holder af ❤️🌟🍴
Book dit bord her: https://book.easytable.com/book/?id=f6902#step=qty&event=4669