Menu

 

Nedenfor ses link til vores frokost og aften menu – vi forsøger at udarbejde vores menukort efter årstidens grøntsager og kortene vil løbende blive ændret.

Klik her for at se vores nye lækre menu!

Husk vi altid har dagens ret til kr. 89,- også som take-away!

Se hele vores menu nedenfor!

 

Couloir

 

August


 

Tirsdag 22 – Krebinetter med sovs og kartofler

Onsdag 23 –Frikadeller med kartofler og sovs

Torsdag 24 –Paprikagryde med ris

Fredag 25 – Gullasch med mos

Lørdag 26 – Hakkebøf med brun sovs og kartofler

Søndag 27 – Fyldt svinemørbrad med flødekartofler og salat

Mandag 28 – Oksegryde med mos

Tirsdag 29 – Græske deller med tzatziki og kartofler

Onsdag 30 – Chili con carne

Torsdag 31 – Boller i karry

September


 

 

Fredag 1 – Kylling i karry med ris

Lørdag 2 – Mørbradgryde med ris

Søndag 3 – Stjerneskud

Mandag 4 – Krebinetter med det hele

Tirsdag 5 – Couloir gryde

Onsdag 6 – Boller i karry med ris

Torsdag 7 – Couloir burger

Fredag 8 – Frikadeller med hele

Lørdag 9 – Gullash med mos

Søndag 10 – Biksemad med spejlæg og rødbede

Mandag 11 – Kylling og bagte rodfrugter

Tirsdag 12 – Græske frikadeller med tomatsalat

Onsdag 13 – Fyldt kylling med kartofler og grønt

Torsdag14 – Paprikagryde med rodfrugte mos

Fredag 15 – Pastapenne med tomatfløde og laks

Lørdag 16 – Gordon bleu med sovs og kartofler

Søndag 17 – Stegt flæsk med persillesovs

Mandag 18 – Fiskefrikadeller med kartofler og grønt

Tirsdag 19 – Spareribs med coleslaw

Onsdag 20 – Moussaka med salat

Torsdag 21 – Flæskesteg med det hele

Fredag 22 – Græske kødspyd, timian kartofler og tzatziki

Lørdag 23 – Svinemørbrad med flødekartofler

Søndag 24 – Spaghetti med kødsovs

Mandag 25 – Bagt laks med kartofler og grønt

Tirsdag 26 – Svenske kødboller med mos og sauce

Onsdag 27 – Skipperlabskovs

Torsdag 28 – Kyllingeburger

Fredag 29 – Hakkebøf med kartofler og sovs

Lørdag 30 – Bøfsandwich med bløde løg