Menu

 

Nedenfor ses link til vores frokost og aften menu – vi forsøger at udarbejde vores menukort efter årstidens grøntsager og kortene vil løbende blive ændret.

Klik her for at se vores nye lækre menu!

Husk vi altid har dagens ret til kr. 89,- også som take-away!

Se hele vores menu nedenfor!

 

Couloir

 

Juli


Torsdag 20 – Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

Fredag 21 – Stegt flæsk med persillesovs og kartofler

Lørdag 22 – Skinkeschnitzel med det hele

Søndag 23 – Fiskefrikadeller med bagt tomat og salat

Mandag 24 – Biksemad med spejlæg

Tirsdag 25 – Gullasch med mos

Onsdag 26 – Boller i karry

Torsdag 27 – Forloren hare med surt og kartofler

Fredag 28 – Pasta carbonara

Lørdag 29 – Flæskesteg med det hele

Søndag 30 – Lasagne med tomatsalat

Mandag 31 – Kold salat med marineret oksekød og koriander

 

August


Tirsdag 1 – Couloir Burger

Onsdag 2 – Blomkålsgratin med skinke og salat

Torsdag 3 – Pasta med laks og cremet sovs

Fredag 4 – Kyllingelasagnemed salat

Lørdag 5 – Omelet med kylling og salat

Søndag 6 – Tandoori kylling med ris

Mandag 7 – Mexicanske panderkager med fyld og ris

Tirsdag 8 – Kylling i karry med ris

Onsdag 9 – Svensk pølseret med kartofler

Torsdag 10 – Millionbøf

Fredag 11 – Moussaka med tomatsalat

Lørdag 12 – Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

Søndag 13 – Spaghetti med kødsovs

Mandag 14 – Stegt flæsk med kartofler og persillesovs

Tirsdag 15 – Pasta carbonara

Onsdag 16 – Flæskesteg med det hele

Torsdag 17 – Biksemad med spejlæg

Fredag 18 – Fyldte bagekartoffel med pulled pork

Lørdag 19 – Farsbrød med bulgurs salat og dressing

Søndag 20 – Lasagne med tomatsalat

Mandag 21 – Koteletter i fad med ris

Tirsdag 22 – Krebinetter med sovs og kartofler

Onsdag 23 –Frikadeller med kartofler og sovs

Torsdag 24 –Paprikagryde med ris

Fredag 25 – Gullasch med mos

Lørdag 26 – Hakkebøf med brun sovs og kartofler

Søndag 27 – Fyldt svinemørbrad med flødekartofler og salat

Mandag 28 – Oksegryde med mos

Tirsdag 29 – Græske deller med tzatziki og kartofler

Onsdag 30 – Chili con carne

Torsdag 31 – Boller i karry